Het Vakantie huis

Na een periode van hard werken is het prettig een vakantie huis te hebben, niet dat u er altijd wil zijn maar zo af en toe lekker de boel ontvluchten daar droomt iedereen van. Soms verhuurt u uw vakantie huis aan gelukkige gebruikers zonder dat u daar zelf zicht op hebt. Ze zetten de verwarming aan en de ramen lekker open, ze gaan lekker op het gazon zitten zonder dat ze het verzorgen
  
Dit laatste zouden we voor u op een simpele manier kunnen veranderen. We zouden voor u de stook kosten kunnen verlagen, de beveiliging kunnen verhogen en de zorg voor uw gazon uit uw handen kunnen nemen. Dit alles word dan over goten met een laagje comfort dat u erg goed zal bevallen.

 

De locale situatie

Er is remote geen toezicht op de activiteiten bij een vakantie huis en om iets voor elkaar te krijgen ben je altijd aangewezen op lokaal aanwezige personen. De huurders hebben andere belangen dan u en zullen absoluut geen controle uitoefenen op welk gebruik dan ook. Daarnaast is het geheel dusdanig onbewaakt dat er veel kans is op inbraak. Als u zelf aanwezig bent wilt u graag wat extra comfore en luxe ervaren.

 

De Oplossing;

Wij zorgen dat er remote beheer uitgevoerd kan worden op de locatie die ervoor zorgt dat de gebruikers een warm onthaal hebben en u als eigenaar de instrumenten geeft om de verzorging van uw huis weer in eigen handen te krijgen. Dit alles doen we met een paar simpele apparaten die draadloos met elkaar communiceren. Er zal dus geen dure verbouwing nodig zijn om dit te regelen. Binnen 1 dag zetten we alles op locatie in elkaar en heeft u vanaf dat moment remote toegang tot alle functies binnen het systeeem. Geen internet op locatie, zelf daar hebben we een simpele goedkope oplossing voor.

Vanaf nu regelt u via uw telefoon, zowel apple als android, de temperatuur en de verlichting, zet u een schema aan die de lampen aan en uit zetten zodat uw huis bewoond lijkt, ziet u wie er in uw opslag hok komt of word u bericht als er ingebroken word en zet u als het nodig is beregening of de zwembad reiniging aan.  

Webdesign Proximedia
4XS Hogestraat 10 7078 BR Megchelen Nederland Stratenplan Tel.: 0315-377677 Gsm: 06-51381275 Fax: 0315-377593 Joost.soontiens@4xs-nl.com