4XS
4xS staat voor Soontiëns, Software, Service & Support, we richten ons op ondersteuning aan particulieren en (kleine) bedrijven.

4xS is 1999 ontstaan vanuit een groeiende behoefte binnen het MKB maar ook particulier. Grote bedrijven en instellingen hebben eigen systeembeheerders. Als klein bedrijf of als particulier is dat niet te betalen. Misschien is er wel ergens een helpdesk die u gebruikt. Dat betaalt u met dure telefoontikken. Bovendien levert de helpdesk alleen ondersteuning voor het door hun geleverde product, niet voor uw hele systeem.

Wij doen dat anders: wij benaderen uw computer of netwerk als een geheel. We kijken hoe de diverse onderdelen zowel hard- als software met elkaar interacteren. Zó zijn we in staat uw systeem te optimaliseren en u van passende adviezen te voorzien.

Naast de telefonische ondersteuning bij het configureren, kent 4xS 'on site' hulp. We komen dan 'on site', op de plek waar de computer gebruikt wordt uw computers of uw netwerk optimaal voor u instellen.
Webdesign Proximedia
4XS Hogestraat 10 7078 BR Megchelen Nederland Stratenplan Tel.: 0315-377677 Gsm: 06-51381275 Fax: 0315-377593 Joost.soontiens@4xs-nl.com